PingPong.gif
Home

Voorjaarscompetitie 2010



  • Team 1
  • Team 2
  • Team 3
  • Team 4
  • Team 5
  • Verslag Contact 31-3-2010




  • Tafeltennissers Warnsveld sluiten seizoen af

    De tafeltennisser van TTV Warnsveld hebben de competitie erop zitten. Helaas mocht Warnsveld geen kampioenen begroeten. Daarentegen is team 3 gedegradeerd na 1 jaar in de 3e klasse gespeeld te hebben. Een overzicht: Team 1 Met de spelers John Nijhof, Ronald van Amersfoort, Rob van Sloten en Dinand Brocker heeft team 1 een uitstekende prestatie geleverd door in deze sterke klasse een middenmootpositie te verwerven. De oplettende lezer zal denken dat team 1 middelmaat is, maar team 1 heeft een cruciale rol gespeeld in het kampioenschap door de gedoodverfde titelkandidaat ETTV uit Eerbeek beslissende punten af te snoepen door met 5-5 gelijk te spelen. De Brug uit Apeldoorn werd hierdoor alsnog kampioen.

    Winstpercentages team 1:
    Ronald van Amersfoort 67%
    John Nijhof 61%
    Rob van Sloten 43%
    Dinand Brocker 11%


    Team 2 Team 2 heeft vrijwel de gehele competitie gevochten tegen degradatie. Belangrijkste oorzaak was een zeer matige eerste helft van de competitie waar menigeen team 2 kansloos achtte voor klassebehoud. Echter, na een speciaal voor team 2 georganiseerde teambuildingsavond verloor team 2 geen wedstrijd meer. Uiteindelijk eindigde team 2 op een verdienstelijke 5e plaats.

    Winstpercentages team 2:
    Marcel Oudijk 57%
    Fons Evers 52%
    Rob Former 43%
    John Scholing 19%


    Team 3 Team 3 heeft na de verrassende promotie naar de 3e klasse lang uitgezicht gehouden op klassebehoud. Echter, gedurende de competitie bleek het niveauverschil toch te groot te zijn. Extra nadelig was de langdurige blessure van Christiaan te Strake. Team 3 daalt weer af naar de 4e klasse waar zij naar verwachting weer de nodige punten bijeen zullen sprokkelen en mogelijk weer een gooi naar de titel kunnen doen.

    Winstpercentages:
    Joop van Laarhoven 33%
    Frans Schoemaker 27%
    Christiaan te Strake 11%
    Bert Arends 8%


    Team 4 Ook team 4 is geëindigd op een verdienstelijke middenmootpositie. Gerwin Stok speelde een ijzersterk seizoen en lijkt toch heel duidelijk klaar voor het grotere werk. Agnieska Gonerska heeft haar eerste seizoen gespeeld, waarbij zij in de laatste fase van het seizoen enkele partijen wist te winnen.

    Winstpercentages:
    Gerwin Stok 97%!!
    Sylwia van Amersfoort 43%
    Agnieska Gonerska 7%


    Team 5 Team 5 heeft een uitstekend seizoen gedraaid. Een 2e plaats is een prima prestatie. Met name Arie Bosman en Jorden Leuverman hebben laten zien dat zij mogelijkheden hebben om door te groeien naar een hogere klasse. Ronald Bergman speelde als 3e man een goed seizoen zonder uitschieters naar beneden of boven.

    Winstpercentages:
    Arie Bosman 91%
    Jorden Leuverman 71%
    Ronald Bergman 45%
    Richard Lammers 22%


    Team 1 :


    John Nijhof
    Ronald van Amersfoort
    Rob van Sloten
    Dinand Bröcker


    2e klasse - Poule C
    De Brug 3 14 - 109
    ETTV 1 14 - 107
    Futura 1 14 - 84
    Warnsveld 1 14 - 74
    Trias 7 14 - 62
    De Toekomst 5 14 - 53
    De Brug 6 14 - 43
    Torenstad 3 14 - 28

    31 mei 2010 Trias 6 - Warnsveld 1

    Oververmoeid en uitgeblust kwam team 1 aan in Twello. Rob was aan het genieten van een vakantie in Turkijke en dus was Dinand ook van de partij. John won zijn eerste wedsrijd tegen Bouwhuis en daar bleef het de rest van de avond ook bij. Tegen Alferink kwam hij nog wel op een 2-0 vorsprong maar kon het niet afmaken. Tegen Clappers was John evenals Ronald en Dinand kansloos, deze speelde wederom bijzonder goed. Dinand verloor helaas al zijn 3 partijen, wellicht wat gezondheidsproblemen of toch net een niveau te hoog op dit moment. Ronald won makkelijk van Bouwhuis en kon de nederlaag die hij in Warnsveld had geleden tegen Alferink weer goedmaken. De dubbel werd ook door John en Ronald gewonnen. Dit alles resulteerde dus in een 6-4 nederlaag. Niet 1 van onze beste wedstrijden maar uiteindelijk makkelijk gehandhaafd in de 2e klasse. Tot volgend seizoen!

    17 mei 2010 Warnsveld 1 - De Brug 6 Uitslag 6 - 4

    Matige prestatie Warnsvelders.

    Werd er afgelopen dinsdag nog een fantastisch resultaat behaald tegen ETTV, tegen de Brug werd er matig gespeeld. Een excuses zou mogen zijn dat de Brug telkens super invaller Willem Aalders meeneemt naar Warnsveld. Aalders die vorig jaar alle partijen won deed dit nu ook weer. De punten van Aalders zullen de Brug echter niet behoeden van degradatie uit de 2e klasse. Ronald van Amersfoort begon wat ongeinteresseerd tegen Peter Schaller maar wist in de 5e set weer de juiste mentaliteit ten toon te spreiden zodat hij alsnog aan het langste eind trok. Ronald de Jong was geen partij voor Ronald van Amersfoort en hij was dan ook snel klaar. Dinand Bröcker won ook makkelijk van Ronald de Jong en had in de 5e set tegen Peter Schaller 2 matchpoints maar verloor uiteindelijk toch. Rob van Sloten speelde degelijk, al sloop af en toe toch weer het showelement in zijn spel. Vooral tegen Peter Schaller maakte hij er een mooie partij van, terwijl hij het ook gewoon zakelijk had kunnen afmaken. De dubbel ging moeizaam en Rob van Sloten moest Ronald van Amersfoort, die duidelijk niet zijn beste avond had, erin de 2e en 4e set doorheen slepen. In de 5e set was ook Ronald weer bij de les er werd de partij alsnog gemakkelijk afgemaakt.

    11 mei 2010 ETTV 1 - Warnsveld 1 Uitslag 5 - 5

    Prachtig resultaat Warnsveld tegen Koploper ETTV uit Eerbeek.

    Speciaal om Jarno Buysman, de kopman van ETTV, fit aan de tafel te krijgen werd op verzoek van ETTV de wedstrijd verplaatst van de Maandagavond naar de Dinsdagavond. ETTV zag de wedstrijd tegen Warnsveld als een beslissende factor in de strijd om het kampioenschap met de Brug 3. Peter Bossenbroek, optimaal voorbereid, spelend in zijn eigen zaal (goed licht, goede vloer en snelle tafel), zat vol adrenaline en speelde een geweldige avond. Ronald van Amersfoort, toch een tegenstander waar hij meestal van verliest, werd in 4 sets van de tafel geslagen. Ook tegen John Nijhof en Rob van Sloten liet hij het achterste van zijn tong zien en behaalde keurige overwinningen. Jarno Buysman begon goed en gaf Rob van Sloten geen enkele kans op een positief resultaat. Tegen Ronald van Amersfoort begon Jarno echter de druk van het moeten winnen te voelen waardoor de partij uit zijn handen glipte. John Nijhof speelde als in zijn jonge dagen en Jarno had ook hier geen antwoord op hetgeen resulteerde in zijn 2e nederlaag. Voor Alex Brouwer is Warnsveld geen tegenstander om naar uit te zien. Het specifieke spel waar hij meestal zijn tegenstanders mee van de wijs brengt heeft namelijk geen impact op de Warnsvelders. Hij verloor zowel van Ronald van Amersfoort als van John Nijhof. Nadat de dubbel door ETTV was gewonnen moest bij een 5 - 4 stand voor ETTV Rob van Sloten nog aantreden tegen Alex Brouwer. Rob kon het geduld goed opbrengen tegen Alex en in een bloedstollende 5e set wist hij 3 matchpunten weg te werken en trok met 15 -13 aan het langste eind. Voor ETTV was het gelijkspel een teleurstellend resultaat, ze moeten nu maar hopen dat ook de Brug 3 steekjes laat vallen anders zien ze voor de zoveelste maal een kampioenschap aan hun neus voorbij gaan. Na afloop werd er onder het genot van een drankje nog sportief nagepraat.

    29 april 2010 Torenstad 3 - Warnsveld 1 Uitslag 3 - 7

    Voor invaller Marcel Oudijk is de 2de klas toch noch een maatje te groot ondanks een overwinning John nijhof had geen enkele moeite met alle drie spelers mooie set standen allemaal onder de zes. Ronald van Amersfoort had zoals gewoonlijk weer moeite met Rombouts 3 - 2. De dubbel hebben we weg gegeven om de stand een beetje dragelijk te maken voor Torenstad. Volgende keer als we Rob van Sloten er bij hebben wordt het 10-0 maar Marcel Oudijk bedankt, veel oefenen dan misschien over een jaar of tien mag je het een keer weer proberen Verslag van "de Meester"

    19 april 2010 Warnsveld 1 - de Brug 3 Uitslag: 4 - 6

    de Brug verspeelde 4 kostbare punten in de race met ETTV om het kampioenschap. Ronald van Amersfoort was veel te sterk voor Buizer en van Rhee maar moest zijn meerdere erkennen in van Noort. John Nijhof wist net als in de heenwedstrijd weer te winnen van van Rhee. Ronald en John pakten ook beiden overtuigend de dubbel. Rob van Sloten, die opnieuw verstek liet gaan door prive omstandigheden, werd node gemist. Dinand Bröcker kwam namelijk opnieuw niet tot een winstpartij, hij overweegt om in trainingskamp te gaan, want met 1 overwinning op zak in de 2e klasse geeft hem toch geen lekker gevoel. De lachende derde is ETTV die weer enkele punten uitloopt op de Brug.

    12 april 2010 de Toekomst 5 - Warnsveld 1 Uitslag: 4 - 6

    Zonder vaste basis speler Rob van Sloten wist Warnsveld maar met moeite te winnen van de Toekomst, thuis werd nog met 9 - 1 van ze gewonnen. John Nijhof pakte wel 3 partijen maar ook nu wist Ronald van Amersfoort niet tot volle winst te komen en moest 1 partij prijsgeven. Voor Dinand Bröcker is de 2e klasse toch duidelijk een maatje te groot; ondanks goede wil kwam hij niet tot winst. John en Ronald wonnen gelukkig de dubbel, zodat er toch met een overwinning naar huis werd gegaan.

    29 maart 2010 Warnsveld 1 - Futura 1 Uitslag 4 - 6

    Warnsveld 1 leed opnieuw een 4 - 6 nederlaag. Ronald van Amersfoort wist nog 2 partijen te winnen al koste dat veel moeite. John Nijhof begon begon goed aan zijn eerste wedstrijd tegen Paul Zwaan maar moest in de 5e set toch zijn meerdere in Paul erkennen. Ronald Amersfoort en Rob van Sloten speelden een goed dubbel en wisten net als in de heenwedstrijd overtuigend te winnen. Rob van Sloten speelde goede partijen maar kon niet tot een overwinning komen al was het soms erg close; 11 - 13 , 14 - 16. John won nog 1 partij, van van de Ven, maar kon in de laatste wedstrijd niet tegen de backhand spin van Wildeboer. Met een beetje geluk was een gelijkspel zeker mogelijk geweest tegen het toch sterke Futura.

    22 maart 2010 Warnsveld 1 - Trias 7 Uitslag 4 - 6

    Warnsveld leed een gevoelige nederlaag tegen mede middenmotor Trias uit Twello. John Nijhof en Ronald van Amersfoort wisten beiden hun partijen tegen Clappers in de 5e set niet in winst om te zetten. John verloor met 13-11 in de 5e en Ronald met 11-9. Verrassender was echter dat zij beiden geen vat kregen op het spel van Alferink. De dubbel werd wel door hen beiden gewonnen. Ook van veteraan Bouwmeester werden punten gepakt. Rob van Sloten begon goed en wist zijn eerste partij zeer fraai en met bekeken spel van Alferink te winnen. Tegen Clappers verloor Rob nadat hij wel de eerste set had gewonnen. Rob die normaal gesproken ook van Bouwmeester zou moeten winnen kon echter het geduld niet opbrengen hetgeen hij met een nederlaag moest bekopen. In de uitwedstrijd tegen Trias zullen de Warnsvelders proberen om een overwinning uit de wacht te slepen.

    19 Maart 2010 De Brug 6 - Warnsveld 1 Uitslag 3 - 7

    Warnsveld had deze avond zijn beste speler, Ronald van Amersfoort, thuis gelaten en Dinand Bröcker, die nog wel een fikse trainingsachterstand heeft, nam zijn plaats in. De Wedstrijd begon moeizaam toen John Nijhof direct zijn eerste partij in de 5e set verloor van Marc Bouwmeester, die deze avond ook gehuldigd werd omdat hij de afgelopen competitie het hoogste percentage van de vereniging had. De tweede partij werd echter op overtuigende wijze gewonnen door Rob van Sloten. Ronald de Jong had niets in te brengen en verloor met 6-11, 9-11 en 3-11. Dinand had kans tegen de derde man van de Brug, Peter Scholler, maar verloor ook in de 5e game. Een niet best gespeeld dubbel van John en Rob leverde wel de winst op in de 5e game 10-12. John herpakte zich van zijn eerdere nederlaag en zette de overige 2 partijen om in winst nadat Marc Bouwmeester eerst nog van Dinand had gewonnen en de tussenstand op 3-3 had gebracht. Warnsveld begon toen aan een eindsprint en zelfs Dinand wist zijn 3e partij te winnen waardoor hij van de 0 procent af is. Rob van Sloten speelde op onnavolgbare wijze en Marc Bouwmeester werd door zijn snelle en uitgekookte spel volledig van de tafel geslagen en dat terwijl hij net de verenigings bokaal had mogen ontvangen voor speler met de minste verliespartijen. Ook zonder zijn beste speler wist Warnsveld de wedstrijd dus te winnen met 7 - 3.

    8 maart 2010 Warnsveld 1 - ETTV 1 Uitslag 3 - 7

    ETTV verspeelde tegen Warnsveld 3 kostbare punten in hun race om kampioenschap met de Brug 3. Ronald van Amersfoort, die wist net als tegen de Brug 2 van zijn partijen in winst om te zetten. Alex Brouwer vreesde Ronald al bij voorbaat gezien hun eerdere ontmoetingen en was danook kansloos. Ook Bossenbroek, die met zeer veel zelfvertrouwen achter de tafel plaats nam, keek vreemd op toen de eerste set tegen Ronald met 11 - 0 verloren ging. Ronald liet zich niet verrassen en Peter Bossenbroek gaf de tafel, zaal en dergelijke de schuld in plaats van om eerst bij zichzelf te rade te gaan. John Nijhof nam een 2 nul voorsprong in sets tegen Alex Brouwer maar deze kwam toch nog weer terug tot 2 - 2. Met een uiterste inspanning wist John de 5e game alsnog naar zich toe te trekken. Het kruit van Warnsveld was toen verschoten. Buysman van ETTV was voor alle drie te sterk en ook de dubbel ging naar ETTV. Voor Rob van Sloten waren de nederlagen ingecalculeerd, de jongens van ETTV zijn duidelijk een maatje te groot voor hem. Op zich kunnen de Warnsvelderse met de 7 - 3 nederlaag leven.

    1 maart 2010 Warnsveld 1 - Torenstad 3 Uitslag 10 - 0

    Voor promovendus Torenstad was het een zware avond in Warnsveld. Het verschil tussen de 3e klasse en de 2e is erg groot. De Warnsvelders, John Nijhof-Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten, hoefden zich daarom niet extra in te spannen om de wedstrijden naar zich te trekken. Af en toe werd er een setje verloren maar dat kwam meestal door motivatie problemen. Harry Jansen van Torenstad had nog wel enkele formidabele returns die de Warnsvelders verrasten maar daar bleef het ook bij. Volgende week wacht Titelkandidaat ETTV uit Eerbeek en dan zullen John,Ronald en Rob echt aan de bak moeten.

    19 februari 2010 De Brug 3 - Warnsveld 1 Uitslag 7 - 3
    Ronald van Amersfoort speelde fantastische partijen tegen titelkandidaat De Brug 3. Vooraf werd rekening gehouden met een grote nederlaag, maar er had zelfs meer ingezeten dan de 7 - 3 nederlaag. Ronald speelde een wereld partij tegen John Hartgers, normaal goed voor 100% in de 2e klasse. Het werd een spannende 5 setter die met 13-11 in het voordeel van Ronald werd beslist; John Hartgers was hier zeker niet gelukkig mee. Ronald en en John Nijhof verloren echter met 12-10 in de 5e set de dubbel. John en Ronald wonnen beiden ook van van Ree. Rob van Sloten speelde vrijuit maar het niveau van de Brug spelers was voor hem een maatje te hoog. Warnsveld kon leven met de nederlaag en richt zijn pijlen nu op Torenstad de eerstvolgende tegenstander.

    8 februari 2010 Warnsveld 1 - De Toekomst 5 Uitslag 9 - 1
    Warnsveld 1, weer met sterspeler John Nijhof in de gelederen won knap met 9 - 1 van de Toekomst uit Lochem. John Nijhof begon moeizaam maar wist een 2 - 0 achterstand in de openingswedstrijd alsnog om te buigen in een 3 - 2 zege; hoewel Sjacco Beekman kansen genoeg had om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ook de overige 2 partijen werden door John gewonnen maar wel telkens moeizaam. Ronald van Amersfoort die een kwartier te laat bellend binnenkwam had ook niet echt zijn avond; of dit nu door de voorbereiding kwam ,teveel zakelijke telefoontjes, hij kreeg niet echt vat op zijn tegenstanders. Van Sjacco Beekman werd zelfs verloren. Hier zal de komende week nog een teamgesprek aan gewaagd worden, Dinand staat namelijk te popelen om een vaste plaats in het eerste team te veroveren. Rob van Sloten had vorige week al aangekondigd dat hij in vorm begon te raken en wist deze avond op overtuigende wijze al zijn partijen in winst om te zetten, alleen Jan Schoolderman wist een set van hem af te snoepen. Als Rob deze vorm weet vast te houden dan bestaat het gevaar dat de Hiërarchie in het eerste team onder druk komt te staan. De voorzitter is al gevraagd om in geval van nood bemiddelend op treden. Rob en John wonnen, met uitgekookt spel, makkelijk het dubbel. einduitslag 9 -1 waar iedereen, op Ronald na, mee kon leven.

    1 februari 2010 Futura 1 - Warnsveld 1 Uitslag 8 - 2
    Warnsveld 1, trad aan zonder sterspeler John Nijhof vanwege het overlijden van zijn moeder, waarvoor wij hem en Diny deze week veel sterke toe wensen. Ronald opende de wedstrijd en moest in de 5e set zijn meerdere erkennen in zijn Futura opponent. Zijn tweede wedstrijd wist hij net binnen te slepen echter tegen Willem, de super backhand spinner van Futura had Ronald geen kaas gegeten. Rob van Sloten, voor her eerst weer helemaal fit, speelde gelijk op fantastisch niveau maar wist de vijf setters die hij maakte niet om te buigen in een overwinning, zelfs niet na 2 - 0 voor in sets en een 10-6 voorsprong in de 5e set tegen Willem. De vorm is er echter zodat de overwinningen vanzelf zullen volgen. Dinand, net hoge cijfers gehaald voor zijn tentamens en die met een strak geknipt koppie aan de tafel verscheen, bleek toch te veel tijd in zijn studieboeken te hebben doorgebracht. Een overwinning zat er voor hem dan ook niet in. Ronald en Rob versloegen nog wel verrassend het al anderhalf jaar ( 15 wedstrijden) ongeslagen dubbel van Futura. In 4 sets gaven de Warnsvelders de tegenstanders geen enkele hoop op een goede afloop. Een geflateerde nederlaag die men in Warnsveld in thuiswedstrijd zal proberen recht te zetten.

    Team 2 :


    Marcel Oudijk
    Fons Evers
    John Scholing
    Rob Former

    3e klasse - Poule A
    Holten 2 14 - 95
    Wijk 16 3 14 - 91
    Trias 8 14 - 79
    De Veluwe 6 14 - 74
    Warnsveld 2 14 - 59
    DSC 1 14 - 55
    De Brug 12 14 - 54
    Swift (D) 6 14 - 53


    17 mei Trias 8 - Warnsveld 2 Uitslag 4 - 6

    ' HOUDINI ACT JOHN SCHOLING', CLEAN SWEEP FONS EVERS!!!

    Team 2 heeft op spectaculaire wijze de uitwedstrijd tegen de nummer 3 in de competitie met 6-4 gewonnen. Hiermede lijkt team 2 de laatste twijfels omtrent klassebehoud weggenomen te hebben. John Scholing opende de wedstrijd. John speelt de laatste weken op de wijze zoals John kan en moet spelen. Technisch begaafd, zich in de wedstrijd vechtend en doorbijten i.p.v. blaffen! Na een 2-2 tussenstand leek John de punten te verspelen in de 5e set waarbij John met 0-6 achterstond. Maar ziedaar, via 6-7,7-7 naar 7-10 en jawel hoor 7-11 wist John het eerste punt te scoren. Super! Houdini had dit niet kunnen bedenken, maar wat een mentale energie kreeg de overwinning voor team 2. Marcel speelde moeizaam, slordig. Kwam met 2-0 achter, maar wist het tij te keren door alsnog met 2-3 te winnen. Marcel zakt in principe nooit door de ondergrens en dat levert toch altijd belangrijke punten op. Fons zou al lang met zijn boot vertrokken zijn voor een maandenlange trip, maar i.v.m. technische gebreken moest dit uitgesteld worden. Gelukkig, want hierdoor kon Fons deze belangrijke wedstrijd gewoon spelen. En hoe! Fons speelde ouderwets gedegen, vast als een huis en schier eenvoudig werd de sterke speler van Trias naar huis gestuurd met 3-0! Met een tussenstand van 0-3 tegen de nummer 3 een geweldig begin wat naar meer smaakte. De dubbel werd echter jammerlijk verloren. John speelde opnieuw sterk, maar zijn dubbelpartner Marcel faalde: ongeconcentreerd, traag en ook mentaal zwak. Vervolgens tilde John en Fons de tussenstand naar de ongelofelijke tussenstand van 1-5! Beiden speelde deze avond heel, heel sterk. Marcel echter zakte ook bij de single weg in het moeras. Tot voor kort was Marcel de topper, maar lijkt de competitie te eindigen in tobber! Kansloos verloor Marcel de laatste 2 wedstrijden. John moest ondanks sterk spel de laatste wedstrijd aan Trias laten, maar met 2 overwinningen leverde John een geweldige bijdrage in deze match. Fons vervolmaakte zijn geweldige avond met een 3e overwinning, een clean sweep voor Fons. Fons kan met een geweldig gevoel op vakantie, want tegen deze sterke tegenstander 3 partijen winnen is geen sinecure. Klasse Fons, je team wenst je een geweldige trip toe. Team 2 lijkt veilig met nog 1 wedstrijd te spelen.

    26 april 2010 Warnsveld 2 - Holten 2 Uitslag 3 - 7

    Team 2 pakt 3 belangrijke punten tegen koploper! Na de eclatante 9-1 overwinning tegen Swift pakt
    e team 2 ook tegen de koploper Holten 3 belangrijke punten. Met 3-7 werd weliswaar verloren, maar de 3 punten tellen toch mee. Het lijkt erop dat team 2 het vege lijf gaat redden, mits in de laatste 2 duels punten worden gepakt. Team 2 stond snel met 0-3 achter door 3 duidelijke nederlagen. Rob Former kwam nog het dichtst in de buurt door jammerlijk in de 5e set te verliezen. De dubbel werd op fantastische wijze gewonnen door Marcel/John. Marcel pakte direct hierna een belangrijke overwinning. Het lukte John helaas niet om zijn tweede partij te winnen. Het verschil met de koploper was niet eens heel groot, maar wel groot genoeg om de wedstrijd te verliezen. Gelukkig pakte Rob een belangrijk punt, waardoor 3 punten binnen gehaald werden. De andere partijen werden verloren waardoor een eindstand van 7-3 de verhoudingen goed weer gaven.

    22 april 2010 Swift 6 - Warnsveld 2 Uitslag: 1 - 9

    Op Donderdadg 22-4 moesten we de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen Swift 6 uit Deventer spelen zonder (sterspeler) Marcel Oudijk alias de kopman vertrokken Fons,John en Rob richting Deventer er moesten punten gehaald worden Rob opende de wedstrijd tegen een zeer solide en vaste tegenstander deze wedstijd werd gewonnen door Rob met goed en aanvallend spel waar de tegenstander toch wel enige moeite mee had 1-0 in de tas
    Jonn moest aantreden tegen een vrouwelijke tegenstanster De eerste 2 games ging het gelijk op 11-9 en 9-11 Maar John kon het ditmaal doortrekken naar zijn eigen favorieten topspinspel en won de daarop de twee volgende games 2-0 in de pokket
    Fons alias opa ging zeer overtuigend achter de tafel staan met de gedachte wat die twee jonge gasten kunnen ,kan ik ook, punten pakken met zijn gevreesde verdedigende spel moet de tegenstander Johan van Felius al echter snel het onderspit delven 3-0 voor ons
    Marcel snel een sms gestuurd hoe we er voor stonden nog geen 10 sec later een tegenbericht met de tekst nu doordrukken Fons en Rob moesten dubbelen tegen Sacha en D Willemsen de eerste game liep uitstekend tot 7-1-voor en toen ging het mis (onderschatting) we verloren die game met 11-9 even elkaar oppeppen en door gaan en vervolgens wonnen we ook die pot met met mooie cijfers 5-11 - 8-11 - 2-11 - 5-11 wat een goed dubbel team is dat toch
    4-0 voor de boys uit Warnsveld (ongekend ,want dit heeft dit team dit seizoen nog niet eerder meegemaakt ) vervolgens moest Rob voor zijn tweede partij op ook die werd in winst omgezet tegen de zeer fanatieke Sacha 5-0 en,maar weer een sms je naar Marcel
    Fons tegen Willemsen was de volgende pot, op voorhand een zeer zware wedstrijd voor Fons ,maar het werd een walkover voor alias opa Nex game John tegen Johan na een slappe vertoning van John in de eerste game (veel te veel in de verdediging) werd hem gezegt dat hij meer zijn eigen spel moest gaan spelen ,en ja hoor daar kwamen weer van die geweldige spinballen Ook deze partij ging naar de Warnsvelders Fons en Rob wonnen de twee daaropvolgende wedstrijden en het werd ongekend 9-0 voor ons John moest helaas zijn meerdere erkennen in zijn laatste partij tegen Willemsen De eind uitslag werd hierdoor 1-9

    Zo zie je maar,dat als M Oudijk alias de kopman niet meedoet dat er rust in het team komt en dat we dan ook gewoon onze eigen partijtjes wel kunnen winnen Het lijkt mij dat we alias de kopman voor de 3 laatste wedstrijden dan ook maar thuislaten om volledige rust in het team te laten komen al met al een zeer mooie prestatie van team 2 wat misschien wel onze degradatie een heel stuk verder weg is als voor aanvang van de wedstrijd verslag: een speler van dit geweldige team

    12 april Warnsveld 2-De Brug 12 Uitslag: 5 - 5

    Team 2 vecht zich terug naar gelijkspel! Team 2 heeft 5 punten overgehouden aan de wedstrijd tegen concurrent De Brug. Na een 2-5 tussenstand knokte zij zich terug in de wedstrijd en behaalde de broodnodige punten. Rob had materiaalproblemen en kon niet met zijn eigen plank spelen. Mede daardoor leek Rob niet het niveau te halen van de afgelopen weken. In de eerste wedstrijd liet Rob wel zien te knokken voor de punten, na 0-2 werd het 2-2. In de beslissende 5e set zat het Rob niet mee waardoor team met 0-1 achterstond. Marcel liep vervolgens over de speler van Brug heen, 3-0. Fons daarentegen was niet opgewassen tegen de opvallend sterke 3e speler van de Brug. Met de dubbel in het vooruitzicht stond team 2 met 1-2 achter. Gelukkig behaalde de dubbel Fons/Rob weer hun ouder niveau waardoor de belangrijke punten binnen waren en 2-2 op het scorebord prijkte. Vervolgens verloren alle spelers hun 2e partij waardoor een 2-5 achterstand schier onoverbrugbaar leek. Leek, want team 2 vocht voor wat het waard was. Eerste ontsnapte Marcel miraculeus na een 0-2 achterstand. Marcel had geen enkele grip op de tegenstander en leek ouderwets afgeserveerd te worden. Met de moed der wanhoop deed Marcel er nog een schepje bovenop. In de 5e set na 7-1 voor gestaan te hebben, via 7-8 toch met 11-9 aan het langste eind getrokken te hebben heerste de opluchting. Fons speelde tegen de sterkste speler zijn laatste partij. Fons beet zich vast in deze tegenstander en liet deze niet meer los. De overtuiging en wilskracht won het van de techniek van de tegenstander. Via 2-0, 2-1 ontspon zich een bijzonder aantrekkelijk duel in de 4e set. Punt voor punt werd er gestreden met als afsluiting een fantastische laatste bal op matchpoint. Inmiddels was de stand opgetrokken naar 4-5. Rob putte natuurlijk zoveel moed uit deze tegenstand dat hij het laatste punt eenvoudig met 3-0 binnen haalde. Alhoewel team 2 nog steeds in zwaar weer verkeert, zijn er de laatste 2 wedstrijden 11 punten behaald. Dit geeft moed. Volgende week speelt team 2 tegen Swift in Deventer waar toch ook weer punten gepakt moeten worden. Het blijft spannend.

    6 april Warnsveld 2 - DSC 1 Uitslag: 6 - 4

    Team 2 pakt laatste strohalm!
    Team 2 heeft de in het voren gespeelde thuiswedstrijd tegen DSC met 6-4 gewonnen en daarmede de kans op lijfsbehoud nieuw leven ingeblazen. De achterstand op De Brug en DSC bedroeg vooraf 4 en respectievelijk 6 punten. De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland als thuiswedstrijd op 10 mei maar in verband met vakanties van teamleden is de wedstrijd verschoven naar 6 april waarbij de thuiswedstrijd niet in Warnsveld maar in Diepenveen werd gespeeld. John beet de spits af met een verliespartij. Ook de tweede partij van John bood geen winstkansen. In de laatste partij bij een wedstrijd tussenstand van 6-3 leek John aan het langste eind te trekken. Met bij vlagen tactisch goed gespeelde ballen wist John een 2-1 voorsprong te nemen. Het leek slechts een kwestie van tijd alvorens John en winstpartij kon noteren, maar de wet Murphy is dit gehele seizoen van toepassing op John. Het zit niet mee en zat ook nu niet mee waardoor deze partij een 2-3 nederlaag opleverde. John baalde enorm want alleen winst geeft vertrouwen. Complimenten te over, maar daar koopt John even niets voor. John, toch vooral doorgaan!! Rob liet de laatste weken al zien op de terugweg te zijn en won de eerste partij afgetekend met 3-0. In de tweede partij liet Rob zijn tegenstander ontsnappen in 5 sets. In de laatste partij ontspon zich een duel af op zeer hoog niveau (althans voor 3e klasse niveau) met prachtige slagenwisselingen. Ook in deze wedstrijd een 5e set maar nu wel de volle winst. Klasse Rob!! Marcel won zijn 3 partijen zonder echt groots te spelen. In de laatste partij had Marcel het even lastig, maar liep in de noodzakelijke 5e set uit naar 9-2 waardoor de winst snel binnen was. De dubbel werd door John/Marcel gewonnen met 3-1. Opvallen was het spel van John. Wat in enkelspelen maar niet wil lukken, lukt in de dubbel wel. Het punt was er voor het team niet minder belangrijk om.

    29 maart De Wijk 16 - Warnsveld : 7-3

    Team 2 heeft de uitwedstrijd tegen de Wijk 16 met 7-3 verloren. Ook in deze wedstrijd leek er meer in te zitten voor team 2. Na een 3-3 tussenstand was een kleine nederlaag of gelijkspel haalbaar, maar niet voor eerst dit seizoen kon team 2 niet doorbijten. Marcel verving Fons i.v.m. ziekte. Marcel opende sterk de eerste wedstrijd, won afgetekend de eerste set, maar liet zich onnodig het kaas van het brood eten: 3-1 verlies. In de tweede wedstrijd herpakte Marcel zich tegen de sterkste De Wijk speelsters door met 3-2 te winnen. In de laatste wedstrijd moest Marcel het volkomen terecht afleggen tegen de technisch veel betere tegenstander, 3-0 verlies. John opende dramatisch, kwam niet in zijn spel en verloor kansloos, 3-0. Na ook de tweede wedstrijd verloren te hebben leek John zich volledig te herpakken in de laatste wedstrijd. De eerste 2 sets had John de tegenstander volledig in de zak en niets leek een prachtige overwinning in de weg te staan. Mede door deskundige coaching van de Wijk zijde wist zij John in het defensief te drukken waardoor een 2-2 tussenstand op het scorebord prijkte. In de 5e set leek John dan alsnog de welverdiende zege te grijpen, maar zoals zo vaak dit seizoen zat het John tegen en werd de match met 3-2 verloren. Rob is op de weg terug, speelde vorige wedstrijd al zeer behoorlijk. In de eerste wedstrijd walste Rob over zijn sterke tegenstander heen, 3-0! Dat smaakte naar meer. Rob was ook in de 2 overige wedstrijden zeer kansrijk, maar kon in de belangrijke sets net niet doorpakken. Het niveau is goed, de hoop is terug en team 2 zal Rob nog hard nodig hebben! Jammer dat Rob de laatste 2 wedstrijden verloor. Marcel en John speelde een even opvallend en belangrijk dubbelspel door afgetekend met 3-0 te winnen.

    23 maart 2010 Veluwe 6 - Warnsveld 2: Uitslag 8-2

    Punten sprokkelen blijft het devies! Team 2 heeft tegen een sterk Veluwe team 6 het onderspit moeten delven. Met 8-2 werd wederom een stevige nederlaag geleden. Ondanks veel strijd en passie wist team 2 pas op het eind van de wedstrijd de 2 punten te bemachtigen. Rob Former speelde eigenlijk 3 goede wedstrijden, geconcentreerd, gevarieerd met veel prachtige rally's. Echter, Rob vecht het gehele seizoen al tegen dat klein beetje geluk wat hem wederom in de steek liet. Geen moment weggespeeld, maar " zero" points voelt niet echt prettig, maar nu het plezier terug is kan winst de komende weken niet uitblijven. Rob, blijf geloven in jezelf, want je teamgenoten doen dat al! Marcel speelde iets onder zijn normale niveau. De eerste partij werd Marcel volkomen weggespeeld tegen de veel sterkere tegenstander. Geen schande, maar het voelde als een afgang. In de tweede partij had Marcel hier teveel last van, want de winstkansen lagen er, maar werden niet benut. In de laatste partij was de vorm weer terug en won afgetekend met 3-0. Fons was de gehele avond kansrijk, pakte in de eerste wedstrijd direct de set, maar liet zich toch afbluffen. Ook Fons wist in de laatste partij het tij te keren. Na en 2-0 voorsprong won Fons verdiend in 5 sets. Dit zijn toch broodnodige punten voor klassebehoud. Gezien de positieve sfeer naar afloop (bar) geen reden tot ongerustheid. De dubbel werd door Fons/Rob kansloos verloren.

    15 maart Warnsveld 2 - Trias 8 Uitslag 2 - 8

    Irritatie's bij Warnsveld 2 - Trias 8: Team 2 heeft wederom een nederlaag geleden. Ditmaal bleek Trias 8 te sterk. De sfeer was niet echt prettig tijdens de wedstrijden. Onvriendelijke verbale bejegening, ambitieuze tegenstander en frustraties aan de zijde van team 2 heeft waarschijnlijk een rol gespeeld in de wijze waarop de sfeer tot stand kwam. John S speelde opnieuw goed, maar kon helaas geen van zijn partijen in winst omzetten. Het is inmiddels een bekend verhaal: prachtige, onwaarschijnlijke ballen worden afgewisseld met onnodige opslagfouten waardoor de ' finishing touch' ontbreekt. John, blijf volhouden! Marcel had het zijn eerste wedstrijd aan de stok met zijn tegenstander. Dit komt bij Marcel nauwelijks voor, dus dat is een bijzonderheid. Tot overmaat van ramp verloor Marcel zijn eerste wedstrijd. In de laatste 2 wedstrijden won Marcel bloedstollend in 5 sets tot ergernis van de tegenstander in verband met (mogelijk) geluk of anderszins. Tevens dank aan Ronald van Amersfoort voor de coaching in de vijfde set. Joop van Laarhoven verloor als invaller helaas al zijn partijen. Joop had verwacht dat er meer inzat dan verliespartijen. Te snel op achterstand gezet was het in al zijn partijen een moeilijke inhaalslag. Jammer, maar Joop bedankt voor de invalbeurt. De dubbel werd kansloos verloren door John/Marcel.

    9 maart DSC 1 - Warnsveld 2 Uitslag 4 - 6

    Team 2 pakt de winst!
    Team 2 heeft de uitwedstrijd tegen DSC 1 met 6-4 gewonnen. De uitslag kwam onder bijzondere omstandigheden tot stand, maar de broodnodige 6 punten zijn van harte welkom. Marcel opende de avond met een soevereine 3-0 overwinning zonder groots te spelen. John pakte vervolgens in een puike partij tegen de sterke eerste man van DSC de punten, waardoor een 2-0 voorsprong werd genomen. Vervolgens was het de beurt aan Fons. Gedreven en geconcentreerd wilde Fons het goede gevoel voor team 2 vasthouden. En dat lukte ook, alleen liep het even anders. Na een spectaculaire slagenwisseling stuurde Fons de tegenstander het bos in, waarna hij struikelde en geblesseerd het strijdtoneel moest verlaten. De knieblessure liet zich zo ernstig aanzien dat speler c van DSC verder verstek moest laten gaan. Met dank aan Fons stond team 2 ineens met 5-0 voor! Wat een weelde. De dubbel werd door John en Marcel professioneel uitgespeeld, waarbij John zeer sterk speelde. Helaas, helaas werden de laatste 4 partijen door team 2 allen verloren waardoor de eindstand 4-6 werd. Alhoewel team 2 blij was met en 6-4 overwinning zijn we als team nog niet zover om zo’n wedstrijd beter uit te spelen. Teveel 5 setters verliezen we nog nipt en dat kan dit team lelijk opbreken. De aansluiting is er, de competitie is nog niet op de helft, dus de komende 2 weken kan team 2 laten zien waar zij werkelijk staan.

    Dinsdag 2 Maart Holten 2 - Warnsveld 2 Uitslag 9 - 1

    Team 2 moest deze week uit tegen het hooggeplaatste Holten 2 die op het moment op 1 punt van koploper wijk 16 stond. We gingen er heen om een paar broodnodige punten te scoren,maar kwamen bedrogen uit We speelde alle 3 niet eens zo slecht ,maar de tegenstander was gewoon te sterk John speelde goed met mooie topspin ballen afgewisseld met strakke kapballen maar wist in geen van de 3 wedstrijden helaas geen punt te scoren Fons speelde als vanouds uit de verdediging en kwam net iets te kort om 1 of 2 punten te maken Rob speelde slecht zoals de hele competitie al maar wist er toch nog een punt uit te slepen Fons en Rob speelde ook samen het dubbel en met 2-0 voorgestaan te hebben ging ook deze partij met 3-2 naar Onze tegen stander uit Holten Al met al een zeer grote nederlaag maar we houden de moet er in,en zullen alles op alles zetten om degradatie te voorkomen
    15 februari 2010 Warnsveld 2 - Swift 6 Uitslag 5 - 5

    Team 2 heeft met 5-5 gelijk gespeeld tegen Swift uit Deventer. Na de uiterst matige opening in de competitie was team 2 er veel aan gelegen punten te pakken. Het werd een spannende wedstrijd met veel langdurige partijen. Na een 0-2 en 3-1 achterstand wist team de stand gelijk te trekken naar 3-3. Zelf heeft team 2 even geroken aan de overwinning na een 5-4 voorsprong. Echter, de laatste partij ging helaas verloren. Veel schiet team er niet mee op omdat de afstand tussen Swift en Team 2 drie punten blijft. Maar goed, de competitie is nog jong en zijn er nog voldoende kansen om op de ranglijst te klimmen. Rob heeft dit jaar nog niet zijn oude bekende niveau gehaald tot ergernis van Rob zelf. Wel wist Rob 1 wedstrijdpunt te pakken. In de laatste partij zat Rob heel dicht tegen een overwinning aan, mar moest helaas in de 5e set alsnog capituleren. Rob, volhouden, concentreren en plezier maken!!! Zal zeker leiden tot meer punten. Fons moest het beste uit zichzelf naar boven halen. Door zowel het dubbel als het daaropvolgende enkelspel in 5 sets te spelen werd er een aanslag op Fons' conditie gepleegd. Echter, na de nipt verloren dubbel beet Fons zich vast in de tegenstander en won de enkel met 11-9 in de 5e set. Petje af voor Fons!! Ook de laatste wedstrijd wist Fons naar zich toe te trekken, waardoor Fons met een prima score de kleedkamer opzocht en een welverdiend biertje kon nuttigen. Marcel draait tot op heden een prima seizoen. Marcel rook even aan 3 gewonnen partijen, maar moest tegen de snelle dame van Swift nipt zijn meerdere erkennen door in de 5e set met 12-10 te verliezen. De andere 2 partijen werden gewonnen, waarvan ook de laatste in 5 sets.
    9 februari 2010 de Brug 12 - Warnsveld 2 Uitslag 8 -2

    Team 2 verkeert in zwaar weer naar nieuwe forse nederlaag! In de 2e wedstrijd van deze competitie moest team 2 een uitwedstrijd spelen tegen De Brug. Helaas waren Fons en Rob verhinderd. Frans Schoemaker was bereid om in te vallen, waarvoor wij Frans danken. Helaas resulteerde deze wedstrijd in een ruime 2-8 nederlaag. Het ziet er naar uit dat team een loodzwaar seizoen tegemoet gaat gezien de score van slechts 4 punten uit 2 wedstrijden. Frans kon het niet bolwerken tegen de toch wel sterke De Brug spelers. Alhoewel Frans heeft getracht verschillende spelstijlen af te wisselen, speelde De Brug toch een tempo te hoog en moest Frans genoegen nemen een paar games winst, zonder echt in de buurt te komen van een wedstrijdpunt. Frans, nogmaals bedankt. John speelde zoals we John kennen, erg wisselvallig. In de laatste wedstrijd was John bij de les, keek goed en vocht zich terug in de wedstrijd tot een vijfde set. Net dat beetje geluk en finesses ontbraken waardoor John wederom met lege handen stond. Echter, er is hoop, want als John het spelniveau van deze wedstrijd vasthoudt, dan kan het simpelweg niet missen dat John ons punten gaat bezorgen. John , geef niet op, concentreer je en geniet van deze mooie sport! Marcel heeft zijn contributiegeld er alweer uit. Liefst 2 x speelde Marcel een zeer lange en spannende 5 setter. In de eerste wedstrijd verloor Marcel na op matchpoint gestaan te hebben alsnog met 13-11 in de vijfde set. Echter in de tweede vijfsetter had Marcel het geluk wel aan zijn zijde en won de match. De laatste wedstrijd werd redelijk gemakkelijk met 3-1 gewonnen. Daarmee heeft Marcel zichzelf van het "uitsyndroom" verlost door 2 partijen te winnen.

    Team 2 verliest van sterk De Wijk 16 Team 2 heeft met 8-2 verloren van een sterk De Wijk 16. Dit team van De Wijk had zich opgegeven voor de 2e klasse, maar moet genoegen nemen met deelname in de 3e klasse. Fons Evers moest vlak voor de wedstrijd helaas afhaken met een acute rugblessure. Marcel, die nog thuis van een bakje koffie genoot, werd met spoed opgetrommeld. John Scholing opende de wedstrijd met gevarieerd en goed spel maar de tegenstander was nu eenmaal echt een maatje te groot. Marcel mocht direct na binnenkomst zijn kunsten vertonen en dat resulteerde in een knappe 3-1 overwinning. Na deze 1-1 tussenstand walste De Wijk 16 over team 2 heen. Rob F deed als vanouds enorm zijn best, maar helaas kon Rob geen punten binnenhalen. John Scholing was dicht bij een punt, maar moest ook genoegen nemen met verliespartijen, jammer want het spel is zeer veelbelovend. Marcel wist uiteindelijk ook zijn laatste partij te winnen van de kopman van De Wijk 16. Einduitslag 2-8.

    Teambuildingsavond team 2 succes!



    Na de toch wel teleurstellende prestaties van team 2 in de competitie werd op zaterdag 17 april een teambuildingsavond georganiseerd bij Marcel thuis. Doel was de onderlinge band te verstevigen opdat het geloof in elkaar zou toenemen. Marcel had een overheerlijke kaasfondue voorbereid. De partners van John, Fons en Rob waren aanwezig. Tevens waren de kinderen van Marcel aanwezig. Aan een lange tafel is genoten van de maaltijd, waarbij de vingers zoŽn beetje werden afgelikt want alles wat op tafel stond bleek uiteindelijk geconsumeerd te zijn. Rob was niet te houden en schraapte te pan met kaasfondue tot de laatste lepel op. De avond was zeer gezellig en het vertrouwen in elkaar werd openlijk uitgesproken! Opvallend was dat na deze prachtige avond team 2 met liefst 9-1 van Swift won. Het medicijn van van de teambuildingsavond lijkt gewerkt te hebben!

    Team 3 :

    Home

    Christiaan te Strake
    Bert Arends
    Frans Schoemaker
    Joop van Laarhoven

    3e klasse - Poule B
    Overa 1 14 - 112
    Trias 9 14 - 92
    MTC 2 14 - 86
    Shot '78 1 14 - 82
    De Brug 11 14 - 72
    Wijk 16 5 14 - 58
    SSVZ 1 14 - 30
    Warnsveld 3 14 - 28


    18 maart 2010 SSVZ 1 - Warnsveld 3 Uitslag 6 - 4

    Donderdagavond speelden wij, team 3, tegen SSVZ. SSVZ met ons in de degradatiezone. De andere teams zijn onbereikbaar. Wij, Frans en Bert, traden aan met invaller Gerwin. Gerwin had voor deze wedstrijd nieuwe rubbers aangeschaft. Bert, met vrouw in ziekenhuis, was er niet helemaal bij. Het resultaat van de strijd: we verloren met 4-6. De ouwe gouwe Frans won 2 potjes, Bert eentje en onze invaller met z'n nieuwe rubbers ook 1. Hulde aan Gerwin die als 6e klasse speler een wedstrijd wint. Het dubbel; ging verloren!!! De thuiswedstrijd, wanneer een goede man van hun ontbreekt, biedt perspectief. Het was wel bijzonder bij de Spoorwegen te spelen. Een bijzondere sfeer; drank tegen inkoopprijs, een machinist die na z'n dienst nog een biertje haalt; niet ervoor. Het gebouw wordt dit jaar gesloopt. Voor ons een historische wedstrijd.

    8 februari 2010 Warnsveld 3 - Shot 1 Uitslag: 3 - 7 Vol spanning wachtten we op het begin van onze tweede wedstrijd in de derde klasse. Om half negen was de tegenstander er nog niet. Zouden ze nog komen of zou de overwinning ons in de schoot geworpen krijgen? Eindelijk, daar waren ze. Robbie Koekkerits, hun gids en een oude bekende van ons, kende nog wel de oude Kei maar de weg naar de nieuwe Kei daar had hij moeite mee gehad. Shot speelde met twee invallers. Wij, Bert, Christiaan en Joop, wonnen van hun zesde klasse invaller. De andere spelletjes, inclusief het dubbel, gingen verloren. Toch weer drie puntjes gesprokkeld. We blijven sprokkelen.

    1 februari 2010 Wijk 16 5 - Warnsveld 3 Uitslag 7 - 3
    De eerste eerste wedstrijd van team 3 in de 3e klasse. Tegen Wijk 16 werd het 7-3. Een draaglijk verlies. Frans 2 punten, Joop 1 punt en Bert bijna 1 maar het werd niks. De dubbel, Frans en Joop, ging verloren. Wel leuk gespeeld. We houden moed.

    Team 4 :

    Home

    Agnieska Gonerska
    Sylwia van Amersfoort
    Gerwin Stok

    6e klasse - Poule E
    De Toekomst 13 14 - 100
    Gelvandria 8 14 - 99
    Overa 4 14 - 95
    Torenstad 6 14 - 70
    Warnsveld 4 14 - 70
    MTC 6 14 - 64
    Futura 5 14 - 32
    De Veluwe 12 14 - 20*

    Team 5 :

    Home

    Arie Bosman
    Richard Lammers
    Ronald Bergman
    Jorden Leuverman


    6e klasse - Poule A
    Holten 3 12 - 92
    Warnsveld 5 12 - 68
    Ugchelen 3 12 - 64
    Shot '78 6 12 - 62
    Swift (D) 15 12 - 54
    De Toekomst 14 12 - 44
    Gelvandria 9 12 - 35

    Uchgelen - Warnsveld Uitslag 3-7
    In de bus zeiden we tegen elkaar dat we zouden gaan voor een goed resultaat.De toon werdt bij binnenkomst al gelijk gezet door de kemphanen Richard en Andries.Oke de Match begint.Jorden heeft de aftrap en Speelt goed en wint ook makkelijk zijn wedstrijd.Nu is Arie aan de beurt die sinds vorige week weer meer zelfvertrouwen heeft gekregen.Oke zo kennnen we Arie weer das weer een punt.Nu is Richard aan de beurt en hij verliest dan ook maar net van zijn tegenstander.Nu komt de dubbel met Jorden/Arie Zo de afspraak was omstebeurten Aanval/Verdediging spelen maar deze heren kunnen allebei ook goed afslaan als het moet.Bij de 3e set wordt het even lastig als zij 10-8 achter staan maar door 2 ferme klappen van zowel Jorden als Arie wordt de dubbel dan ook gewonnen.Richard wint de volgende partij en we sluiten de avond af met een 3-7 uitzege.De competitie is gewaarschuwd! Een slecht begin betekend niet altijd het einde

    Warnsveld 5 - De Toekomst 14 Uitslag 6 - 4
    we kwamen de zaal in en begroeten onze tegenstanders van vanavond uit Lochem. De wedstrijden tegen de toekomst waren soms lastig maar uiteindelijk werdt het beslist in het voordeel van Warnsveld.

    Wijk 16 10 - Warnsveld 5 Uitslag 5 - 5
    Nou de compititie is begonnen en met goede moed lopen wij Ronald,Arie,jorden,Richard de zaal in en nemen plaats achter de tafel. De 1e wedstrijd is voor mr (bijna) 100% Arie..Wat gebeurt hier dan?? Hij staat met 0-2 achter en moet dan ook Mevr Imhoff de partij uiteindelijk toekennen.Nu is Jorjen aan de beurt en hij weet wel te winnen met goed spel.De avond verloopt stroef en Richard pakt dan ook met goed spel zijn wedstrijd nog mee, Deze tantes weten van wanten omdat ze net zijn gedegradeerd uit de 5e klas.De punten worden verdeeld en er is onder weg in de bus van chauffeur Ronald nog veel bij te praten.Hulde voor deze man die ons overal heen brengt, hij rijdt ook als hij zelf niet speelt.

    Verslag voor Contact: D.d. 31-3-2010: Tafeltennissers Warnsveld presteren wisselend

    De tafeltennissers van TTV Warnsveld hebben de eerste helft van de competitie erop zitten. Een kampioenschap zit er naar aller waarschijnlijkheid niet in. Zorgwekkend is dat zowel team 2 als 3 in degradatienood verkeren. Met de name de prestatie van team 2 stelt tot op heden teleur.

    Team 1


    Team 1 met de spelers Rob van Sloten, Ronald van Amersfoort, John Nijhof en Dinand Brocker nemen in de sterke 2e klasse een prima middenmoot positie in. John Nijhof en Ronald van Amersfoort presteren naar verwachting met beide 61% winstpercentage. Rob van Sloten heeft zich na zijn langdurige vormcrisis herpakt (48%). De vereniging heeft dan ook veel energie in Rob gestoken om zijn talent om te zetten in klinkende prestaties! Dinand Brocker heeft in verband met een trainingsachterstand slechts 2 wedstrijden gespeeld (17% winst).

    Team 2


    Team 2 bivakkeert al vanaf de eerste wedstrijddag in de onderste regionen van de 3e klasse A. Dit team mag eigenlijk niet degraderen gezien hun ervaring en technische bagage. ' Good old' Fons Evers bleef met 33% enigszins achter bij de verwachtingen. Marcel Oudijk is de stabiele factor. Technisch niet altijd even fraai maar tactisch uitgekookt (59%). Rob Former lijkt zich te herpakken na een dramatische start in de competitie (17%). John Scholing zijn grootste tegenstander is John zelf. John heeft de capaciteiten in huis maar presteerde tegenvallend (7%). Op dit moment staat team voorlaatste met slechts 1 punt voorsprong op de Brug uit Apeldoorn.

    Team 3


    Na de verrassende promotie van team 3 naar de 3e klasse wachtte team 3 een loodzwaar seizoen. Het is een seizoen van punten sprokkelen. Alhoewel team 3 op dit moment laatste staat zijn er nog volop kansen degradatie te ontlopen. SSVZ is de enige concurrent met 3 punten achterstand. Frans Schoemaker pakte met 33% winst de meeste punten. Joop van Laarhoven is een ervaren 3e klasse speler, maar stelde enigszins teleur met 27%. Bert Arends en Christiaan te Strake moesten tot heden genoegen nemen met 11% winst.

    Team 4


    Team 4 neemt in de 6e klasse een keurige middenmootpositie in. Debutant Gerwin Stok presteert uitstekend (93%) en kan een hoger niveau aan. Sylwia van Amersfoort maakt dikwijls gebruik van haar persoonlijke coach en dat werpt zijn vruchten af (44%). Agnieska Gonerska is de 2e debutant in team 4. Helaas heeft Agnieska nog niet het zoet van de overwinning mogen smaken, maar het spelniveau gaat omhoog. Het kan haast niet uitblijven dat ook Agnieska wedstrijden gaat winnen.

    Team 5


    Team 5 staat stevig op een 2e plaats in de 6e klasse. Promotie wordt lastig gezien de inmiddels opgelopen achterstand op de nummer 1 Holten van liefst 8 punten. Opvallend is dat Arie Bosman de eerste helft van de competitie heeft afgesloten met een ' clean sweep' (100% score). Grote klasse Arie! Ook in dit team een debutant. Jorden Leuverman is jong, gretig en ambitieus. Met 58% scoort Jorden boven verwachting. Met meer tactische rijping is een doorgroei naar een hogere klasse mogelijk. Ronald Bergman neemt na vele jaren ploeteren eindelijk de adviezen van deskundigen binnen de vereniging serieus. En zie daar, met 53% een uitstekende balans. Richard Lammers bleef iets achter bij de verwachtingen (33%). Richard kan en wil beter, maar laat zich nog wel eens afleiden. Met een scherpe concentratie in de 2e helft van de competitie is 50% haalbaar.